Programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie

Volop belangstelling voor werkzaamheden Gouwebos

January 15, 2019 304 keer bekeken 0 comments

De inloopavond over de geplande werkzaamheden in het Gouwebos woensdag 9 januari is goed bezocht. Inwoners van Waddinxveen en omgeving lieten zich aan de hand van plattegronden en informatiepanelen uitvoerig informeren over de werkzaamheden die komende tijd in het Gouwebos plaatsvinden.

De projectleider en boswachter van Staatsbosbeheer, die namens Groenalliantie Midden-Holland de werkzaamheden begeleiden, vertelden onder andere over de speelplaats die de komende tijd wordt opgeknapt en de werkzaamheden die nodig zijn omdat de essentaksterfte bomen heeft aangetast. Medewerkers van de aannemer Verboon Maasland waren eveneens aanwezig om uitleg te geven bij de werktekening van de speelplaats. Meer informatie vindt u hier.

Aan de Boskoopzijde van het Gouwebos worden vanaf dit najaar de zieke essen weggehaald in verband met de veiligheid voor bezoekers. In het voorjaar organiseert Staatsbosbeheer een excursie om uitleg te geven over deze werkzaamheden. De excursie wordt op deze website en in de lokale media aangekondigd.

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings