Programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie

Opknapbeurt bruggen en steigers in recreatiegebieden Groene Hart

04-02-2019 161 keer bekeken 0 reacties

De komende weken knapt Staatbosbeheer namens Groenalliantie Midden-Holland verschillende bruggen en steigers op. Bezoekers van de gebieden kunnen daarvan enige hinder ondervinden omdat paden tijdelijk zijn afgesloten. De werkzaamheden duren uiterlijk tot eind maart.

Het gaat om fietsbruggen in de Goudse Hout, Reeuwijkse Hout en ’t Weegje. Daarnaast worden in ’t Weegje de invalide- en de kanosteiger opgeknapt, in het Weteringbos de invalidesteiger en ook de voetbrug in Lansing Zuid wordt hersteld.

Door deze werkzaamheden is het Wilde Bertrampad in het Goudse Hout vanaf 11 tot mogelijk 24 februari afgesloten. Het is in die periode niet mogelijk om een rondje om de plas te lopen. Dit staat in het gebied duidelijk met bordjes aangegeven.

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de fietsbrug in de Reeuwijkse Hout is van 18 februari tot uiterlijk 3 maart het fietspad aan de Oude Weg afgesloten. Ook dit wordt ter plekke duidelijk gemaakt.

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...