Programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie

Inloopavond werkzaamheden Goudse Hout en Twaalfmorgen

February 11, 2019 153 keer bekeken 2 comments

Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 20 februari een inloopavond over de werkzaamheden die namens Groenalliantie Midden-Holland plaatsvinden in het Goudse Hout en Twaalfmorgen. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18:00 en 21:00 uur bij de Goudse manege, Goudse Houtsingel 101, 2805 HL Gouda.

Tijdens de inloopavond zijn er informatiepunten ingericht over de verschillende werkzaamheden. Deskundigen van Staatsbosbeheer en de aannemer Verboon Maasland beantwoorden daar graag alle vragen.

Meer te doen, beleven en zien
Het Goudse Hout wordt aantrekkelijker gemaakt voor recreanten door o.a. de aanleg van een avontuurlijke natuurspeelplaats, ontmoetingsplein en een uitzichtpunt. Bovendien vindt er dit jaar een aantal onderhoudswerken plaats. In Twaalfmorgen worden de informatie-voorziening, bosstructuur en entreegebied verbeterd.

 

2  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anoniem February 21, 2019

Geachte meneer, mevrouw,
Bij het nieuw te realiseren ontmoetingsplein in het Goudse Hout komen verschillende bankjes te staan. De werkzaamheden starten dit voorjaar en zijn volgens planning in september afgerond.

w.p. de Jong February 20, 2019

Wij wandelen graag in het Goudse Hout. Men name vanuit de ingang bij de Oussoren wielerbaan.
Wij zijn op leeftijd en missen rustpunten door middel van bankjes waar je even kan uitrusten om weer verder te gaan. Er staan nu veel te weinig bankjes. Graag aandacht voor dit punt.

Cookie settings