Programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie

Kale Jonkerpad in Goudse Hout vanaf 6 mei een maand afgesloten

18-04-2019 98 keer bekeken 1 reacties

Fietsers kunnen omrijden via de Achterwillenseweg. Voetgangers kunnen de omliggende voetpaden gebruiken als zij een rondje door het gebied willen wandelen.

Het fietspad is op elf plaatsen ernstig verzwakt. Op deze plekken kruist het fietspad een watergang. De dammen zakken en ook de duikers die de watergangen verbinden liggen vaak helemaal onder water. In natte periodes loopt het water nu al de bermen in. Als de kruisingen niet worden opgehoogd komt het water straks ook op het fietspad te staan.

Halfverharding
Nadat de aannemer de dammen heeft verhoogd is het fietspad wel weer toegankelijk, maar moeten gebruikers er rekening mee houden dat ter plaatse van kruisingen halfverharding ligt. De dammen worden pas in het najaar voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Dit gebeurt dan pas omdat de dammen waarschijnlijk nog een beetje gaan nazakken nadat ze weer op de juiste hoogte liggen.

Kaartje: onderhoud Kale Jonkerpad in het Goudse Hout. Hierop is te zien waar het pad is afgesloten.

1  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Gerard Voskuilen 19-04-19 om 15:38

Er zijn plaatsen waar geen voetpad langs het Kale Jonkerpad loopt (vanaf Wielerbaan Goudse Hout in). Is dat dus ontoegankelijk? Is er een kaartje met de plaatsen op het Kale Jonkerpad waar wel/niet gewerkt wordt?