Programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie

Leerlingen Eben-Haëzerschool denken mee over speelplaats Gouwebos

07-05-2019 159 keer bekeken 0 reacties

Als onderdeel van de kwaliteitsimpuls Groenalliantie krijgt de speelplaats aan de Boskoopzijde in het Gouwebos een opknapbeurt. Leerlingen van groep 7 van de Eben-Haëzerschool in Boskoop mochten dinsdag 23 april meedenken over de inrichting van de speelplaats.

De kinderen bezochten onder leiding van de ontwerper van Staatsbosbeheer het Gouwebos. Daar bekeken zij het terrein en konden zij de eerste ideeën opdoen. Vervolgens mochten zij met verf en kleurpotloden hun ideeën op papier zetten. Ze bedachten onder andere verschillende klim- en klauterelementen, een touwbrug, glijbaan en een boomhut van natuurlijke materialen.  

De ontwerper neemt de ideeën mee in het ontwerp voor de speelplaats. Besluitvorming hierover vindt plaats in de tweede helft van 2019. Daarna krijgen ook de kinderen te horen wat er met hun ideeën is gebeurd. 

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden in het Gouwebos

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...